Wij werken
met

Dit is Poelman Automatisering

Poelman Automatisering is uw ICT totaal partner. Op onze homepage staat globaal beschreven wie we zijn en wat we doen. Op deze pagina zal ik iets meer vertellen over de geschiedenis van Poelman Automatisering.

Poelman Automatisering is begonnen in Juni 2006. Destijds met een beperkt aanbod aan producten en diensten. We leverden Gamehosting, Voicehosting en Webhosting onder de naam Maxhost Internet Diensten. Op dat moment was de enige medewerker ook de eigenaar. De markt werd al snel verstoord door grote aanbieders met stuntprijzen. Uiteraard onderscheiden we ons door goede service te leveren voor een scherpe prijs. Echter vond de doelgroep prijs belangrijker.

In 2008 is de handelsnaam Jenex Internet Solutions toegevoegd. We begonnen meer websites te bouwen voor het MKB. Ook verzorgden we de hosting. Deze doelgroep sprak ons meer aan. We werden gewaardeerd voor het werk wat we deden.

We merkten omstreeks 2010 dat er in de zakelijke sector veel vraag is naar een totaal partner. Een vast aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met ICT. Zo hebben wij in 2010 de handelsnaam voor de laatste keer gewijzigd in Poelman Automatisering. We leveren alle producten en diensten aan met name het MKB.

Op dit moment zitten wij alle dagen te werken in ons kantoor te Borger. We hebben een team van 4 vaste toppers. Daarnaast maken we gebruik van parttimers/oproepkrachten om drukke pieken op te vangen. Ook maken wij zo nu en dan gebruik van Freelancers. Onze core-business is het bouwen van websites en maatwerk applicaties. Daarnaast verzorgen we alle hosting voor klanten en eigen concepten. Tot slot zijn we een vast aanspreekpunt voor vele bedrijven en doen wij alles om de ICT zorgen bij klanten weg te nemen. Zo kan een ondernemer zich bezig houden met zijn of haar bedrijf in plaats van de ICT. Onze slogan luidt dan ook: "Uw probleem, onze zorg."

M. Poelman