Wij werken
met

Wij hebben een vacature!

Wij zijn opzoek naar een gedreven webdeveloper! Wil jij werken in een leuk team en heb je zin om de uitdaging aan te gaan? Stuur ons dan je een motivatiebrief en CV.

Functieomschrijving

Vanwege de sterke groei die wij momenteel doormaken zijn wij ter uitbreiding van ons team op zoek naar een PHP programmeur. Je werkt in een jong team waar lijnen kort zijn en sfeer erg belangrijk is. Je bent goed in staat om te werken in een team en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Contact met klanten vindt je totaal niet erg en zie je als noodzaak voor het uitoefenen van je beroep.

Wij bieden jouw:
- Een leuke baan met veel vrijheid en plek voor creativiteit
- Een marktconform salaris
- Een mogelijke bonus regeling
- Doorgroeimogelijkheden
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
- Een goede werkplek op ons kantoor in Borger

Functieeisen

- MBO 4 of HBO werk- en denkniveau
- Goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift
- Goede communicatieve vaardigheden (jargon ook aan klanten kunnen uitleggen)
- Doorzettingsvermogen en geduld
- Klantgericht denken en werken
- Geen negen tot vijf mentaliteit
- Graag willen investeren in een jong bedrijf en inzien dat hard werken daarbij noodzakelijk is
- Uitstekende kennis en beheersing van PHP en MySQL
- Uitstekende kennis van HTML/CSS
- Uitstekende kennis van Object Georiënteerd Programmeren (OOP)
- Basiskennis SEO vereist
- Basiskennis Javascript vereist
- Basiskennis Smarty vereist
 
- Pré: Kennis en beheersing van jQuery en AJAX
- Pré: Kennis op het gebied van Webservers, PHP, DirectAdmin, DNS, etc.

Bedrijfsprofiel

Poelman Automatisering is begonnen in Juni 2006. Destijds met een beperkt aanbod aan producten en diensten. We leverden Gamehosting, Voicehosting en Webhosting onder de naam Maxhost Internet Diensten. Op dat moment was de enige medewerker ook de eigenaar. De markt werd al snel verstoord door grote aanbieders met stuntprijzen. Uiteraard onderscheiden we ons door goede service te leveren voor een scherpe prijs. Echter vond de doelgroep prijs belangrijker.

In 2008 is de handelsnaam Jenex Internet Solutions toegevoegd. We begonnen meer websites te bouwen voor het MKB. Ook verzorgden we de hosting. Deze doelgroep sprak ons meer aan. We werden gewaardeerd voor het werk wat we deden.

We merkten omstreeks 2010 dat er in de zakelijke sector veel vraag is naar een totaal partner. Een vast aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met ICT. Zo hebben wij in 2010 de handelsnaam voor de laatste keer gewijzigd in Poelman Automatisering. We leveren alle producten en diensten aan met name het MKB.

Op dit moment zitten wij alle dagen te werken in ons kantoor te Borger. We hebben een team van 4 vaste toppers. Daarnaast maken we gebruik van parttimers/oproepkrachten om drukke pieken op te vangen. Ook maken wij zo nu en dan gebruik van Freelancers. Onze core-business is het bouwen van websites en maatwerk applicaties. Daarnaast verzorgen we alle hosting voor klanten en eigen concepten. Tot slot zijn we een vast aanspreekpunt voor vele bedrijven en doen wij alles om de ICT zorgen bij klanten weg te nemen. Zo kan een ondernemer zich bezig houden met zijn of haar bedrijf in plaats van de ICT. Onze slogan luidt dan ook: "Uw probleem, onze zorg."

Meer informatie of solliciteren

Meer informatie over ons bedrijf is te lezen op onze website. Interesse in deze vacature? Stuur een CV en motivatiebrief naar info@poelmanautomatisering.nl.

M. Poelman